Úvodní strana  >  Články  >  Ostatní  >  Podpořte Českou astronomickou společnost na Dobromat.cz

Podpořte Českou astronomickou společnost na Dobromat.cz

Dobromat.cz
Autor: Dobromat.cz

Chystáte se nakupovat vánoční dárky online? Pak můžete finačně podpořit Českou astronomickou společnost a nebude Vás to stát ani o korunu navíc. Naopak vaše podpora umožní například další běh serveru Astro.cz nebo akce pro veřejnost v rámci 100 let České astronomické společnosti v roce 2017. Budeme vám moc vděční!

Česká astronomická společnost uzavřela nedávno spolupráci s portálem Dobromat.cz. Díky tomu nás můžete podpořit při online nákupech, aniž by Vás to stálo jakékoliv výdaje navíc. Na portálu je zaregistrováno již více než 600 internetových obchodů, a při nákupu na kterémkoliv z nich vyplatí obchod Dobromatu provizi ve výši několika procent z nákupu, který ji následně pošle na účet vybrané organizace.

Nejjednodušší způsob, jak ČAS podpořit, je přidat si do svého prohlížeče tohoto pomocníka:

http://dobromat.cz/rozsireni/pridat

Pomocník Vás sám upozorní pokaždé, kdy navštívíte stránku jednoho ze zaregistrovaných obchodů a nabídne Vám volbu organizace, kterou chcete podpořit. Existuje i možnost podpory bez pomocníka – v takovém případě je třeba před nakupováním navštívit vždy nejprve web dobromat.cz, vybrat si obchod a organizaci, kterou chcete podpořit, a stránka Vás poté přesměruje do vybraného internetového obchodu.

Důležité je vědět, že cena za nákup zůstává stejná, ať již do internetového obchodu vstupujete přes Dobromat, nebo bez něj. Naopak Vaše podpora při nákupu přes Dobromat bude pro Českou astronomickou společnost, jakožto dobrovolné sdružení, nesmírně přínosná! Děkujeme!!!

Pokud si do prohlížeče nainstalujete pomocníka, sám Vás upozorní pokaždé, když navštívíte obchod zaregistrovaný na Dobromatu Autor: Dobromat.cz
Pokud si do prohlížeče nainstalujete pomocníka, sám Vás upozorní pokaždé, když navštívíte obchod zaregistrovaný na Dobromatu
Autor: Dobromat.cz

Zdroje a doporučené odkazy:
[1] Dobromat.cz



Štítky: Česká astronomická společnost


17. vesmírný týden 2024

17. vesmírný týden 2024

Přehled událostí na obloze a v kosmonautice od 22. 4. do 28. 4. 2024. Měsíc bude v úplňku, meteorů z roje Lyrid proto mnoho neuvidíme. Slunce je pokryto hezkými malými skvrnami, které byly v nejaktivnější oblasti viditelné i okem přes patřičný filtr. Kometa 12P/Pons-Brooks už pozorovatelná není a jakmile to svit Měsíce umožní, nabídne obloha jen několik slabších komet. SpaceX letos uskutečnila už 40. start Falconu 9 a při příštím startu očekáváme už 300. přistání prvního stupně této rakety. Komunikace s helikoptérou Ingenuity již nebude možná, Perseverance jede pryč za dalšími výzkumem povrchu Marsu. Před 250 lety se narodil anglický astronom Francis Baily.

Další informace »

Česká astrofotografie měsíce

ic2087

Titul Česká astrofotografie měsíce za březen 2024 obdržel snímek „IC 2087“, jehož autorem je Zdeněk Vojč     Souhvězdí Býka je plné zajímavých astronomických objektů. Tedy fakticky ne toto souhvězdí, ale oblast vesmíru, kterou nám na naší obloze souhvězdí Býka vymezuje. Najdeme

Další informace »

Poslední čtenářská fotografie

Mesiac - prvá štvrť

Mesiac vo farbe, časť mesačných vyvrelých hornín je sfarbená do modra

Další informace »